Tuintegels of terras laten schoonmaken?

De TUINREINIGER.nl maakt gebruik van een gepatenteerde borstelmachine waardoor uw tuin volledig wordt gereinigd zonder beschadigingen van de ondergrond en zonder toevoeging van chemicaliën. Wij gebruiken enkel onze borsteltechniek in combinatie met water. Hierdoor wordt de groene aanslag zoals mos en alg volledig verwijderd met een duurzaam resultaat.

Ben u van plan om uw tuintegels schoon te maken of uw terras of vlonder te reinigen? TUINREINIGER.nl neemt deze klus graag voor u uit handen.

De tuinreiniger maakt uw tuin weer als nieuw zonder chemische reinigingsmiddelen, zodat alle flora & fauna in uw tuin onbeschadigd blijft en toch langdurig resultaat geeft.

Op onze blog vindt u meer informatie over het reinigen van uw tuintegels en terras.

Neem contact op

Uw tuinbestrating weer als nieuw

Ben u van plan om uw tuintegels schoon te maken of uw terras of vlonder te reinigen? Wij doen voor u al het zware werk!

Wij maken uw tuin weer als nieuw zonder chemische reinigingsmiddelen, zodat alle flora & fauna in uw tuin onbeschadigd blijft en met een langdurig resultaat.

Neem contact op Vraag offerte aan
Menno Rijnsburger
Menno Rijnsburger
2023-07-07
Zeer goede en grondige schoonmaak van onze voor- en achtertuin. Nadat tuinreiniger.nl was geweest kon je weer alle kleuren in de tegels zien. Ook heeft tuinreiniger.nl alle ramen en kozijnen gewassen waardoor alles er buiten weer top uitzag. Ze leveren zeer goed werk, zijn beleefd en laten alles heel netjes achter.
Sriwidji
Sriwidji
2022-07-02
Tuinreiniger.nl is zeer professioneel, service gericht en klantvriendelijk. Ze maken gebruik van een vakkundige machine, geheel biologisch en zonder enige vorm van chemicaliën. Bestrating en vlonders zijn weer als nieuw! Heel erg blij mee.
Ferry Meerman
Ferry Meerman
2022-07-01
Onze tuin volledig door Tom laten reinigen. Zeer tevreden met het resultaat en kan de tuinreiniger zeker aanbevelen!
Harry Schoonewelle
Harry Schoonewelle
2022-06-24
De natuursteentegels in mijn tuin zagen er na 15 jaar niet meer uit. Kennissen die bij mij op bezoek kwamen dachten zelfs dat er gewone stoeptegels lagen. Ik heb naar allerlei oplossingen gezocht zoals een hogedrukspuit maar dan beschadig je de tegels onherstelbaar. Ik heb zelfs overwogen nieuwe tegels aan te schaffen. Toen werd ik geattendeerd op de firma Tuinreiniger. Die werkt niet met chemische stoffen of een hogedrukreiniger maar met een machine met een elektrische borstel en water die de stenen schoonpoetst. Het resultaat was verbluffend! Mijn tuintegels zien er weer als nieuw uit. En dit resultaat geldt voor jaren. Een echte aanrader!
pyrofreak 13
pyrofreak 13
2022-06-24
Tom gaat professioneel en werkgericht te werk. Tegels waren glad en lelijk nu weer veilig en super schoon. Top bedrijf, bedankt tom!
Arjen Verhoeven
Arjen Verhoeven
2022-03-20
We hebben Thom via Internet gevonden. Gootreiniging en terrasreiniging voor en achtertuin. Goot brandschoon en terrastegels als nieuw, gebruikmakend van de modernste apparatuur. Geen waterzooi. Gelijk afgesproken voor 2023. Helemaal super!!! 😀👍
Maria Costa Lima
Maria Costa Lima
2022-02-22
Laat de lente maar heel snel beginnen en dat we weer buiten kunnen zitten want mijn tegels zijn rondom het huis als nieuw!! Super blij mee en was alweer vergeten dat ze zo mooi waren.. 🙈🤩 Neemt alle tijd en doet het super grondig. 👌🏻
Hans Philippo
Hans Philippo
2022-02-21
Onze hardstenen tegels en de stoeptegels zien er weer superschoon uit, en de dakgoten zijn ook weer schoongemaakt. De Tuinreiniger werkt professioneel en klantvriendelijk.