Glasbewassing

Ontdek de magie van glanzend schone ramen met onze geavanceerde glazenbewassing service! Wij maken gebruik van de nieuwste technologie en bieden een revolutionaire aanpak voor het reinigen van (hoge) ramen en kozijnen.

Dit telescoopsysteem is de sleutel tot ongeëvenaarde resultaten. Met zijn uitschuifbare lengte kunnen we gemakkelijk bij zelfs de moeilijkste bereikbare plekken komen. Of het nu gaat om een rijtjeswoning, hoog kantoorgebouw, een statig herenhuis, bedrijfspand of een modern appartementencomplex, wij kunnen elk oppervlak grondig en efficiënt aanpakken.

Neem contact op

Streeploos en helder

In dit telescoopsysteem zit speciaal osmose water. Dit zuivere water heeft een unieke eigenschap: het bevat geen mineralen en is speciaal ontkalkt water, waardoor het volledig streeploos opdroogt. Het resultaat? Een verbluffende, langdurige helderheid die uw ramen-kozijnen er als nieuw uitlaat zien, zonder dat er schadelijke chemicaliën aan te pas komen dus super milieuvriendelijk!

Het telescoopsysteem is onder ander inzetbaar voor: De schoonmaak van glas, kozijnen, deuren, zonweringen, rolluiken, garagedeuren, serres, gevelbeplating, balkons en gevelreclame.
 Van materialen zoals glas, hout, kunststof, aluminium en rvs.

Neem contact op Vraag offerte aan

Sprakelende reiniging van uw woning of bedrijfspand

Wij staan voor u klaar om uw gebouw naar nieuwe hoogten te tillen – letterlijk en figuurlijk! Met onze glazenbewassing service kunt u genieten van een helderder uitzicht, een verbeterde uitstraling en een verhoogde productiviteit in uw leef- en werkomgeving.

Wacht niet langer, geef uw woning-pand de sprankelende reiniging die het verdient! Neem vandaag nog contact op met TUINREINIGER.nl voor een vrijblijvende offerte en laat ons uw ramen transformeren met het telescoopsysteem met steel, zachte borstel en speciaal osmose water.

Menno Rijnsburger
Menno Rijnsburger
2023-07-07
Zeer goede en grondige schoonmaak van onze voor- en achtertuin. Nadat tuinreiniger.nl was geweest kon je weer alle kleuren in de tegels zien. Ook heeft tuinreiniger.nl alle ramen en kozijnen gewassen waardoor alles er buiten weer top uitzag. Ze leveren zeer goed werk, zijn beleefd en laten alles heel netjes achter.
Sriwidji
Sriwidji
2022-07-02
Tuinreiniger.nl is zeer professioneel, service gericht en klantvriendelijk. Ze maken gebruik van een vakkundige machine, geheel biologisch en zonder enige vorm van chemicaliën. Bestrating en vlonders zijn weer als nieuw! Heel erg blij mee.
Ferry Meerman
Ferry Meerman
2022-07-01
Onze tuin volledig door Tom laten reinigen. Zeer tevreden met het resultaat en kan de tuinreiniger zeker aanbevelen!
Harry Schoonewelle
Harry Schoonewelle
2022-06-24
De natuursteentegels in mijn tuin zagen er na 15 jaar niet meer uit. Kennissen die bij mij op bezoek kwamen dachten zelfs dat er gewone stoeptegels lagen. Ik heb naar allerlei oplossingen gezocht zoals een hogedrukspuit maar dan beschadig je de tegels onherstelbaar. Ik heb zelfs overwogen nieuwe tegels aan te schaffen. Toen werd ik geattendeerd op de firma Tuinreiniger. Die werkt niet met chemische stoffen of een hogedrukreiniger maar met een machine met een elektrische borstel en water die de stenen schoonpoetst. Het resultaat was verbluffend! Mijn tuintegels zien er weer als nieuw uit. En dit resultaat geldt voor jaren. Een echte aanrader!
pyrofreak 13
pyrofreak 13
2022-06-24
Tom gaat professioneel en werkgericht te werk. Tegels waren glad en lelijk nu weer veilig en super schoon. Top bedrijf, bedankt tom!
Arjen Verhoeven
Arjen Verhoeven
2022-03-20
We hebben Thom via Internet gevonden. Gootreiniging en terrasreiniging voor en achtertuin. Goot brandschoon en terrastegels als nieuw, gebruikmakend van de modernste apparatuur. Geen waterzooi. Gelijk afgesproken voor 2023. Helemaal super!!! 😀👍
Maria Costa Lima
Maria Costa Lima
2022-02-22
Laat de lente maar heel snel beginnen en dat we weer buiten kunnen zitten want mijn tegels zijn rondom het huis als nieuw!! Super blij mee en was alweer vergeten dat ze zo mooi waren.. 🙈🤩 Neemt alle tijd en doet het super grondig. 👌🏻
Hans Philippo
Hans Philippo
2022-02-21
Onze hardstenen tegels en de stoeptegels zien er weer superschoon uit, en de dakgoten zijn ook weer schoongemaakt. De Tuinreiniger werkt professioneel en klantvriendelijk.