Dakgoten schoonmaken is iets dat veel mensen vergeten maar toch heel belangrijk is. Dakgoten reinigen doet u simpelweg om schade aan uw huis te voorkomen. Woont u In een bosrijke omgeving? Dan is een dakgoot een echte bladvanger. Als uw dakgoot vol raakt, zal het niet lang duren voordat er een verstopping plaats vindt en hierdoor kan lekkage ontstaan. Een grote kans dat er water over uw dakgevel heen stroomt en dat kan zorgen voor een nare aanslag.

“ Door je dakgoot schoon te laten maken voorkom je dat je dakgoot en afvoer verstopt raken en overstromen .”

 

Wat is de beste tijd om uw dakgoot te laten reinigen?

U kan uw dakgoten het beste laten reinigen aan het einde van de herfst. In de herfstperiode is er vaak veel wind en vallen er veel bladeren van de bomen en zullen de dakgoten sneller vies worden. Als u aan het einde van de herfst uw dakgoten schoonmaakt, verwijdert u direct al dit vuil.

Dakgoot laten reinigen door een professional

Huur een professionele dakgootreiniger in

Laat u het reinigen van uw dakgoot liever over aan een professionele tuinreiniger? Dat kan!

TUINREINIGER.nl is gespecialiseerd in het reinigen van onder andere dakgoten. Door onze vakkundigheid weet u zeker dat uw dakgoot op de juiste manier schoongemaakt wordt. Een professionele tuinreiniger is in het bezit van het juiste gereedschap en weet precies hoe hij met verschillende dakgoten om moet gaan. Of ze nu van aluminium, zink, kunststof of pvc zijn.

Dakgoot zelf reinigen?

Wij als professionele dakgoot reiniger adviseren u om zelf u dakgoten niet te reinigen. Dit kan namelijk een aantal gevaren met zich meebrengen:

– Op een hoge ladder staan

– Uitglijgevaar

– Beschadigingen aan de woning door gebruik van een ladder

– Niet in het bezit van professioneel gereedschap

Wilt u uw dakgoot professioneel laten reinigen? Kijk dan eens op: Dakgootreiniging

× Vragen? WhatsApp met ons!